The perfect guide to the casino

UEFA har afbestilt samtlige hotelværelser i København

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


UEFA har afbestilt samtlige hotelværelser i København, så alt tyder på aflysning af EM til sommer.

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) har allerede afbestilt samtlige de hotelværelser i København, som forbundet havde bestilt til den kommende EM-slutrunde.

– Jeg kan bekræfte, at vores værelser, der var reserveret til EM 2020 på CPH Hotel i DGI Byen, er blevet frigivet af Booking.com i sidste uge. De havde reserveret næsten hele hotellet for UEFA – cirka 80 procent af vores kapacitet, siger Kevin Helsinghof, kommerciel direktør for DGI-byen, til B.T.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Reservationen har ligget der længe. De frigav værelserne i sidste uge på releasedagen – den sidste dag man kan aflyse på uden et direkte økonomisk tab ved senere annullering, siger Kevin Helsinghof.

København er en ud af 12 værtsbyer for EM-slutrunden. Danmarks tre indledende puljekampe samt en ottendedelsfinale skal spilles i Parken i København.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

UEFA tager på et video-telefonmøde senere tirsdag stilling til, om EM-slutrunden skal aflyses og eventuelt spilles på et senere tidspunkt. Det skyldes den omsiggribende coronavirus, som har gjort, at samtlige fodboldligaer ligger stille.

Financial Times skrev mandag aften, at UEFA vil beslutte at aflyse slutrunden.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top