The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du tirsdagens rygtebørs.

Manchester United ser ud til at have overhalet Real Madrid i kampen om at sikre sig den hollandske midtbanespiller Donny van de Beek fra Ajax. Den historie har MARCA mere om.

Harry Kane er jagtet af begge Manchester-klubberne, men det ser ud som om, den p.t. skadede Tottenham-angriber foretrækker et skifte til Juventus. Den historie har Daily Express.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Arsenal, Tottenham og Lazio ser ifølge Sportsmole ud til at skulle slås om Liverpools kroatiske forsvarer, Dejan Lovren, der var tæt på at forlade klubben i sommer, og som kun har spillet to kampe i 2020.

Real Madrid melder sig ifølge spanske Don Balon ind i kampen om at købe argentinske Mauro Icardi, der i denne sæson er udlejet fra Inter til Paris Saint-Germain. Begge disse klubber er imidlertid interesserede i den 27-årige angriber, og det er de italienske mestre fra Juventus også.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Sportsmole har også en historie om, at FC Barcelona har tilbudt Manchester United og Arsenal, at de for en forholdsvis beskeden sum kan overtage Samuel Umtiti. Den franske verdensmester er aldrig blevet et stort hit hos de forsvarende spanske mestre, hvor han slås om spilletid i midterforsvaret med Gerard Piqué og franske Clément Lenglet.

Og mere om FC Barcelona. De er ifølge spanske AS til gengæld parate til at sælge franske Ousmane Dembélé, der aldrig er blevet den helt store succes hos Kataloniens Stolthed siden skiftet fra Borussia Dortmund i 2017. Det skyldes dog til dels skader hos fløjspilleren – men også disciplinære problemer med dårlig kost og søvn og genreelle problemer med at tilpasse sig livet i byen og klubben.

Spanske AS har også en historie om, at Inter er parate til at tage afsked med den uruguayanske forsvarsspiller Diego Godin. Den 34-årige tidligere Atlético Madrid-spiller kom til de blåsorte milanesere inden denne sæson, men han har ikke bidt sig fast i startopstillingen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top