The perfect guide to the casino

Hjulmand kan vente længe på landstræner-debut: Ingen kampe i et år!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Det kan vare et helt år, førend det danske landshold skal spille landskampe igen.

Når og hvis EM bliver aflyst, får det konsekvenser for en række af Europas bedste landshold – herunder det danske.

Britiske Daily Mirror skriver, at det kan vare helt til næste forår, førend lande som England og Danmark skal spille landskampe igen.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) forventes senere tirsdag at vedtage, at sommerens EM-slutrunde skal flyttes for at give plads til, at ligaerne og de europæiske klubturneringer måske kan blive spillet færdig.

Men et af problemerne er, at den nuværende kvalifikation til EM ikke er helt færdigspillet. De sidste fire hold skulle være fundet ved forårets kampe i Nations League.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Disse kampe bliver helt sikkert ikke spillet, og det betyder, at de i stedet skal spilles til efteråret, hvor den kommende Nations League skulle have fundet sted.

Her havde Danmark trukket Belgien, England og Island, men turneringen bliver ganske givet aflyst, fordi finalerne skulle være spillet til næste sommer, hvor EM-slutrunden formentlig nu i stedet skal afvikles – og muligvis også VM for klubhold i Kina.

Der kan måske aftales venskabskampe til efteråret, mens de andre lande spiller Nations League-kvalifikation til EM-slutrunden. Men i værste fald bliver det først næste forår til VM-kvalifikationen, at Danmarks nye landstræner, Kasper Hjulmand, får debut.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top