The perfect guide to the casino

Hemmeligt møde blandt opryknings-kandidater: Leeds og WBA truer Premier League

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


De seks førende klubber i den næstbedste række har holdt et hemmeligt møde, hvor de blev enige om ikke at ville finde sig i at annullere sæsonen.

Leeds, West Bromwich, Fulham, Brentford, Nottingham Forest og Preston har ifølge Wales Online holdt et møde, hvor de kræver, at The Championship skal have tre oprykningspladser til Premier League – helt som de plejer, selvom al fodbold ligger stille i England og i det meste af Europa.

De seks klubber er de hold, der på nuværende tidspunkt indtager pladserne fra nummer 1-6 i The Championship. Nummer et og to fra rækken rykker normalt direkte op, mens nummer tre til seks skal i play-off om en enkelt oprykningsplads.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Men ingen ved, hvornår sæsonen kommer i gang igen – eller om den overhovedet gør det. Udbruddet af coronavirus har gjort mange ting usikkert her i verden.

De seks klubber vil klart foretrække, at der skal spilles om oprykning til Premier League. Og de vil ikke acceptere, at sæsonen bare nulstilles og begynder forfra til august, sådan som West Ham – en af nedrykningskanddidaterne – har foreslået. I værste fald vil Championship-klubberne gå rettens vej for at få deres oprykningspladser.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Et kompromis-forslag om, at Leeds og West Bromwich – der fører The Championship med et forspring på seks og fem point til Fulham – kan rykke op, og at Premier League i 2020/21 spiller med 22 hold, kan Championship-klubberne ikke bakke op om.

– Men det er svært at spekulere over tidsplaner lige nu. Tiden kalder på kolde hoveder og tålmodighed, siger administrerende direktør i Leeds United, Angus Kinnear, der igen understreger, at han vil foretrække, at turneringen spilles færdig.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top