The perfect guide to the casino

EM-aflysning endnu tættere på: Landsholdet afbestiller deres hotel-værelser

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Landsholdet har afbestilt sine hotelværelser under EM-slutrunden i juni.

Det europæiske fodboldforbund har afmeldt hotelværelserne på Hotel Marienlyst i Helsingør under EM-slutrunden i fodbold. De værelser skulle det danske landshold have brugt under slutrunden, der bl.a. skulle have været spillet i København.

– Det er korrekt, vi har i går modtaget en annullering fra UEFA på det Danske landhold!, skriver Hotel Marienlysts direktør, Michael Lauritsen, i en mail til Helsingør Dagblad tirsdag formiddag.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Dermed tyder intet på, at det danske landshold skal spille de tre indledende kampe i Parken i København i juni, som det ellers lå i kortene.

Det er tidligere kommet frem, at UEFA har afbestilt samtlige de hotelværelser, som forbundet havde bestilt i København under slutrunden.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

UEFA holder senere tirsdag et krise-videomøde om de følger, som udbruddet af coronavirus får for fodbolden. Det er nu næstens stensikkert, at UEFA vil vedtage at aflyse og formentlig udskyde EM-slutrunden.

Det vil ske i et forsøg på, at klubturneringerne måske kan nå at blive spillet færdige. Det har større betydning, fordi resultaterne af denne sæsons klubturneringer danner grundlag for næste sæsons klub-turneringer.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top