The perfect guide to the casino

DBU: Uansvarligt at holde EM i fodbold til sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Det ville være uansvarligt at holde EM i fodbold under de nuværende omstændigheder med coronavirus, sagde DBU-formand Jesper Møller på et pressemøde tirsdag.

– Vi står i en historisk krise i Danmark og i det meste af Europa, som selvfølgelig også påvirker fodbold og anden idræt. Vi bakker fuldstændigt op om regeringen og myndighedernes tiltag den sidste tid og har derfor også truffet de fornødne tiltag i fodboldens verden. Derfor må vi også erkende, at det vil være uansvarligt at afvikle en EM-slutrunde med tusindvis af fans, der rejser på tværs af landegrænser og holder fodboldfest både på og udenfor stadions, sagde Jesper Møller.

Han henviser med sine bemærkninger til den omsiggribende coronaviru, der potentielt er dødelig.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Det er et spørgsmål om safety first, og at folkesundhed til enhver tid er vigtigere end fodbold. Derfor er vi helt enige i UEFA’s beslutning og er tilfredse med, at der er en afklaring for både landshold og klubber, sagde DBU-formanden.

Det er ikke bekræftet, men alt tyder på, at de kampe, der var planlagt til at blive spillet i København, stadig skal spilles i Parken – blot et år forskudt.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Alt tyder også på, at de mennesker, der har købt billetter til kampene, stadig har deres billetter. De mennesker, der ikke har mulighed for at bruge deres billetter, kan få pengene tilbage.

Endelig bekræftede Jesper Møller, at Åge Hareide formentlig stopper som dansk landstræner, og at der derfor ikke bliver spillet flere landskampe, førend Kasper Hjulmand overtager jobbet til august.

– Men jeg vil gerne give Åge en god afsked, sagde DBUs formand.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top