The perfect guide to the casino

Coronavirus kan koste chancen for FCK: UEFA vil give mesterskabet til FCM

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Coronavirus kan gøre FC København til tidligere danske mestre, hvis ligaerne ikke kan genoptages,

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) vedtager senere tirsdag formentlig, at sommerens EM-slutrunde skal flyttes ud i fremtiden.

Det sker for at gøre plads til, at ligaerne og de europæiske klubturneringer måske kan blive spillet færdige.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Men hvad nu, hvis de ikke kan blive færdige? Ja, så vil UEFA tildele mesterskaberne til de hold, som på nuværende tidspunkt fører ligaerne, skriver den spanske sportsavis AS.

Det vil her i landet medføre, at FC Midtjylland bliver danske mestre, da de midtjyske ulve fører Superligaen med et forspring på 12 point til FC København, der ellers havde håbet at kunne indhente forspringet i de to sidste kampe i grundspillet og i slutspillet, hvor de to hold skal dyste to gange.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

I England vil det suveræne førerhold, Liverpool, blive engelske mestre, mens der også er udsigt til mesterskaber til FC Barcelona i Spanien, Juventus i Italien, Bayern München i Tyskland og Paris Saint-Germain i Frankrig.

Champions League- og Europa League-kvalifikation vil også gå efter, hvordan stillingerne ser ud på nuværende tidspunkt, mens UEFA ikke vil blande sig i op- og nedrykning.

Her i landet er det et godt gæt, at det vil medføre, at de tre nederste i Superligaen, Hobro, Esbjerg og Silkeborg rykker ud og bliver erstattet af nummer et i den næstbedste række, som er Vejle.

Superligaen skal skæres ned fra 14 til 12 hold i næste sæson.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top