The perfect guide to the casino

Boss i nødråb til UEFA: Ligaerne er de vigtigste – pyt med EM!

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Præsidenten for sammenslutningen af de store ligaer, Lars-Christer Olsson, ser en afslutning af de nationale ligaer som det vigtigste i den nuværende situation. EM må vente.

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) holder tirsdag møde på en video-konference, hvor forbundet skal afgøre, hvad der skal ske med turneringerne, der stort set alle er suspenderet på grund af den omsiggribende coronavirus.

Og præsidenten for de største europæiske ligaer, Lars-Christer Olsson, er ikke i tvivl om, hvad han mener, der skal komme ud af konferencen.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Det vigtigste er, at de nationale ligaer bliver spillet færdige. Ellers kan man ikke vide, hvilke hold der skal spille i de pågældende ligaer og i de europæiske turneringer til næste år, siger Lars-Christer Olsson ifølge engelske The Sun.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– I nogle lande har de også sagt til mig, at de ikke kan afgøre, hvem der skal kåres til mestre, og hvem der skal rykke ned. Begge dele er forbundet med mange penge, og i mange lande er man kontraktligt forpligtet over for tv-selskaberne til at vise et bestemt antal klubkampe hver sæson,siger svenskeren.

Hvis UEFA – som forventet – beslutter at udskyde sommerens EM, kan det medføre, at de nationale ligaer og de europæiske klubturneringer får tid til at afvikle deres turneringer i den periode, hvor EM ellers skulle have fundet sted.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top