The perfect guide to the casino

Åge Hareide stopper som landstræner med øjeblikkelig virkning: – Det er uforløst

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Landstræner Åge Hareide fratræder sin stilling.

Ifølge DR-Sportens Andreas Krauls Twitter-konto fratræder Åge Hareide sin stilling som dansk landstræner øjeblikkeligt.

Det sker som konsekvens af, at UEFA flytter sommerens EM-slutrunde til EM 2021.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Det er selvfølgelig ærgerligt for mig, men hvis man sætter det ind i en større sammenhæng, er min situation en minimal ting, siger Åge Hareide.

– Der er folk, som er syge og dør. Eller mister deres arbejde ellers livsværk. Jeg håber bare på, at de spillere som er omkring holdet nu, gør alt for at holde sig i gang og skarpe og gør sig klar til en kæmpe fodboldfest næste sommer. Det under jeg både dem og det danske folk, siger nordmanden.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Den nu 66-årige Åge Hareide begyndte som dansk landstræner 1. marts 2016, og han har den bedste statistik nogensinde for en træner for det danske landshold. Danmark har ikke tabt en eneste landskamp under hans ledelse siden oktober 2016, hvor det blev til nederlag hjemme mod Montenegro i VM-kvalifikationen.

Med til den statistik hører så, at Danmark tabte VM-ottendedelsfinalen til Kroatien, men det skete først efter straffesparkskonkurrence, så den kamp endte teknisk set uafgjort.

Desuden tabte det sammenskrabede vikarlandshold i efteråret 2018 ude til Slovakiet, men det skete under John ‘Faxe’ Jensens ledelse.

I juni 2019 kom det frem, at Kasper Hjulmand fra august 2020 skulle overtage jobbet som dansk landstræner, når Åge Hareides kontrakt løb ud.

Åge Hareide har ikke lagt skjul på, at det er en stor skuffelse for ham.

Forårets venskabskampe for det danske landshold er blevet aflyst på grund af coronavirus, og da EM-slutrunden nu også er flyttet, så er der ikke flere opgaver for Åge Hareide.

– Det er uforløst, men det er der meget, der er lige nu, siger han til Ritzaus Bureau.

– Der er ikke så meget at lave nu, for jeg har ikke flere kampe. Men generelt er der ikke så meget at lave i denne situation. Vi skal have styr på coronavirus først, før vi kigger længere frem end det, siger Åge Hareide.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top