The perfect guide to the casino

Medie-sensation! Ronaldo dropper Juventus – og skifter til næste sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs ogsĂ¥: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Spanske Don Balon skriver, at Cristiano Ronaldo i sommeren 2021 vil skifte til David Beckhams klub, Inter Miami.

Cristiano Ronaldo dropper ifølge Don Balon Juventus fra sommeren 2021 og skifter i stedet til Inter Miami i den amerikanske liga, MLS.

Den 35-Ă¥rige portugisiske mega-stjerne har kontrakt med Juventus til sommeren 2022, og klubben vil efter sigende gerne forlænge til 2024, hvor han vil være 39 Ă¥r. Men Cristiano Ronaldo har efter sigende indgĂ¥et en mundtlig aftale med David Beckham om, at han gerne vil skifte allerede et Ă¥r forinden – hvis ikke Juventus vinder Champions League forinden.

Læs ogsĂ¥: Vanvittigt: FCK-stjerne slĂ¥r vagt i brystet – Zanka er vild med det

David Beckham er medejer og stifter af Inter Miami, der er gĂ¥et i gang med holdets første sæson i MLS. Men den turnering er – som sĂ¥ mange andre – blevet afbrudt pĂ¥ grund af den omsiggribnde coronavirus.

Cristiano Ronaldo og David Beckham har ikke pĂ¥ noget tidspunkt spillet sammen, men de kender hinanden, og der er visse fællestræk i deres karrierer. De er begge enormt populære, og de har begge spillet hovedparten af deres karrierer i Manchester United og Real Madrid.

Læs ogsĂ¥: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Årsagen til, at Cristiano Ronaldo gerne vil spille i den amerikanske liga, skulle være, at han er meget fascineret af og meget glad for USA.

David Beckham spillede i sin tid selv for en anden MLS-klub, Los Angeles Galaxxy

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top