The perfect guide to the casino

Manchester United-profil roser Solskjær: Med ham bliver vi stærkere og stærkere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Eric Bailly hylder Ole Gunnar Solskjær, som han nyder at spille under i Manchester United.

I denne sæson er det ikke blevet til meget spilletid for Eric Bailly, da den stærke forsvarsspiller har siddet ude med en skade.

Nu er han dog tilbage igen, og han nyder i den grad at spille under Ole Gunnar Solskjær. Især det faktum at den norske manager tidligere selv har spillet på øverste niveau hjælper siger han.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Det er vigtigt at arbejde med en, som tidligere selv har spillet. En der forstår spillernes situation, siger Bailly til ESPN og fortsætter:

– Fodbold spilles ikke bare på banen, det handler også om alle tingene udenom, de ting, som folk ikke ser. Og det er noget, han forstår, og han hjælper holdet meget.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Solskjær er en ganske almindelig person. Han er som en onkel, og det giver spillerne styrke at have en som ham i klubben. Han er altid klar til at tale med spillerne og er god til at kommunikere. Han giver spillerne meget selvtillid.

– Han giver gode råd, så man får troen på sig selv, og det er meget vigtigt for mig. Vi har et meget ungt hold, og med en træner som ham bliver vi stærkere og stærkere.

Forsvarsspilleren fra Elfenbenskysten ankom til Manchester United i sommeren 2016, og siden er det blevet til 79 kampe for den engelske storklub.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top