The perfect guide to the casino

Barcelona ryster posen: Vil have Neymar til sommer – plus fire andre nye spillere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


FC Barcelona gør klar til at ryste posen til sommer.

I skrivende stund fører FC Barcelona den spanske liga, og holdet er også stadig med i Champions League. Men holdet er tydeligvis heller ikke så godt som tidligere udgaver.

Det vil Kataloniens Stolthed gøre noget ved, når transfervinduet åbner til sommer.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Spanske MARCA skriver, at førsteprioriteten er at få Neymar tilbage fra Paris Saint-Germain. Det er netop kommet frem, at de franske mestre er indstillet på at lade den brasilianske superstjerne forlade klubben til sommer. Også selvom de kommer til at tabe penge på sagen.

Netop pengene bliver det helt store problem, fordi Neymar skal koste mindst 150 millioner euro (1,1 milliarder kroner) i voergangssum – og dertil kommer lønnen, som heller ikke er i den lave ende.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Hvis det lykkes at købe Neymar, bliver der næppe råd til argentineren Lautaro Martinez fra Inter, men her kan FC Barcelona ende med i stedet at købe Timo Werner fra RB Leipzig, som de kan få fat i for mere beskedne 60 millioner euro (450 millioner euro)

Derudover vil FC Barcelona købe en midterforsvarer. Samuel Umtiti er aldrig rigtigt blevet en stor succes, og derudover har klubben Clément Lenglet og Gerard Piqué, men sidstnævnte er oppe i årene, og der skal køres en afløser i stilling.

Endelig vil klubben gerne have fat i to backs – specielt højre back er en prioritet.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top