The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du søndagens rygtebørs.

Paris Saint-Germain forventer ifølge spanske MARCA, at Neymar forlader klubben til sommer, og klubben vil have 150 millioner euro (1.1 milliarder kr.) for ham i overgangssum. Dermed vil de tabe en halv milliard kroner på den brasilianske stjerne i forhold til den overgangssum, de betalte til FC Barcelona i 2017.

Apropos Paris Saint-Germain: De franske mestre har ifølge Sportsmole udset sig Liverpools egyptiske angrebsstjerne, Mohamed Salah, som erstatning for brasilianeren.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

FC Barcelona har ifølge samme Sportsmole kig på hele tre spillere fra tyske RB Leipzig. Det er den tyske landsholdsangriber, Timo Werner, den franske midterforsvarer Dayot Upamecano samt den argentinske venstre back, Angeliño.

Juventus er ifølge italienske Gazzetta dello Sport åbne for at tage afsked med den bosniske midtbanespiller, Miralem Pjanic, der ikke har haft den bedste sæson. Paris Saint-Germain kan tænkes at være interesserede i den 29-årige midtbanespiller, der tidligere har spillet for Roma, Lyon og Metz.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Rom-klubben Lazio vil ifølge samme Gazzetta dello Sport tegne kontrakt med både Chelseas franske angriber, Olivier Giroud, og den italienske midtbanespiller, Giacomo Bonaventura.

Italienske Calciomercato har en historie om, at Paris Saint-Germain skal have kig på Manchester Citys fløjspiller, Riyad Mahrez. Den tidligere Leicester-spiller har kontrakt til sommeren 2023, men udsigten til to år uden Champions League kan lokke den 29-årige algerier væk.

Denis Zakaria fra Borussia Mönchengladbach er ønsket af to af de største engelske klubber, og Manchester United skulle have et lille forspring i forhold til Liverpool for at sikre sig den 23-årige schweiziske midtbanespiller. Daily Mirror har historien.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top