The perfect guide to the casino

West Ham: Fornuftigt at erklære hele sæsonen for ugyldig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Står det til West Ham så skal denne Premier League-sæson gøres ugyldig.

Ligesom stort set alle andre europæiske ligaer er Premier League sat i bero, og i næste uge skal klubberne mødes og diskutere fremtiden for denne sæson.

Liverpool er således blot to sejre fra, at sikre sig sit første engelske mesterskab i 30 år, men står det til West Ham viceformand Karren Brady, så skal denne sæson gøres ugyldig.

– Vi kan ikke undvige, at der er mulighed for, at alle niveauer i EFL såvel som Premier League skal aflyses og sæsonen erklæres ugyldig. For hvis spillerne ikke kan spille, så kan kampene ikke blive spillet, skriver hun i en klumme i The Sun og fortsætter:

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Premier League håber lige nu på, at de tre ugers pause (suspenderingen af kampe frem til 4. april, red.) vil gøre det muligt for turneringen at genstart, men det er meget muligt i drømmeland.

– Så hvad gør vi, hvis ligaen ikke kan afsluttes? I og med, at kampe i både Premier League og EFL er påvirket, så er den eneste retfærdige og fornuftige løsning at erklære hele sæsonen for ugyldig.

– Hvem ved, hvem der ville være rykket op eller ned, når kampene ikke rigtig er blevet spillet.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Det vil være et stort slag for Liverpool, der måske bliver frarøvet sin første PL-titel i 30 år. Dette vil vi diskutere på et møde mellem Premier League og klubberne i næste uge.

West Ham er placeret to point over nedrykningstregen I Premier League.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top