The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du lørdagens rygtebørs.

Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, siger til Manchester Evening News, at han er åben for at gøre lejeaftalen med angriberen Odion Ighalo permanent. Den 30-årige nigerianer er lejet af Shanghai Shenhua, og han har foreløbig lavet fire mål i otte kampe.

Juventus holder øje med landsholdsmålmanden Gianluigi Donnarumma i AC Milan. De italienske mestre har ifølge Calciomercato ikke besluttet endnu, om de vil tilbyde ham en kontrakt til sommer, eller om de hellere vil vente til sommeren 2021, hvor hans kontrakt løber ud, og hvor de derfor kan slippe for at betale overgangssum.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Den tidligere Manchester United- og England-spiller, Phil Neville, overvejer ifølge Daily Mail at stoppe som manager for det engelske kvindelandshold efter otte nederlag i de seneste 12 kampe.

Den kommende Chelsea-spiller, marokkanske Hakim Ziyech fra Ajax, håber, at også målmanden André Onana ender med at tage skiftet fra Amsterdam til de blå fra London i den kommende sæson. Tottenham er efter sigende også ude efter keeperen fra Cameroun. Daily Mail har mere om den sag.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

En kilde i Atlético Madrid siger til Daily Telegraph (kræver login), at Arsenal er interesseret i den spanske klubs ghaneser Thomas Partey, Den 26-årige midtbanespiller skal have en frikøbsklausul på omkring 45 millioner pund (380 millioner kr.)

Men Arsenal skal også være interesserede i Wolverhampton-spilleren Diogo Jota. Den 23-årige portugisiske fløjspiller har lavet 12 mål i 31 kampe i denne sæson. Sportsmole har historien.

Evertons manager, italieneren Carlo Ancelotti, er ifølge Calciomercato interesseret i at tegne kontrakt med den italienske landsholdsangriber, Andrea Belotti fra Torino.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top