The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp taler endelig ud: Vi skal passe på hinanden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Jürgen Klopp taler endelig ud om hele situationen, som har ramt det meste af verden.

Jürgen Klopp taler nu endelig ud om hele sitationen, som altså i dag har fået suspenderet Premier League indtil 3. april. Liverpool må altså vente yderligere en måned, inden at de kan sikre sig det engelske mesterskab.

Den tyske manager er dog overbevist om, at tiltaget er det helt rigtigt, og til klubbens egen hjemmeside taler han ud om hele situationen, selvom at han ikke føler at det er noget, som en manager skal blande sig i.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Jeg synes egentlig ikke, at det her er et tidspunkt, hvor en fodboldmanagers tanker er vigtige, men jeg forstår, at vores fans vil høre fra holdet, og det følger jeg nu op på, siger han.

– Først og fremmest skal vi gøre, hvad vi kan for at passe på hinanden. I samfundet, mener jeg. Sådan bør det altid være, men lige nu betyder det mere end nogensinde.

– Jeg har før sagt, at fodbold altid er det vigtigste af de mindst vigtige ting. I dag er fodbold og fodboldkampe ikke vigtige overhovedet.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Selvfølgelig vil vi ikke spille foran et tomt stadion, og vi vil heller ikke have, at kampe og turneringer bliver suspenderet, men hvis vi ved at gøre det kan hjælpe et menneske med at forblive rask – bare ét – så gør vi det uden at stille spørgsmål.

– Hvis det er et valg mellem fodbold og samfundets forgodtbefindende, så er der ikke noget at diskutere. Det er der virkelig ikke, siger Jürgen Klopp.

Liverpool skal blot bruge to sejre mere for at vinde det engelske mesterskab for første gang i 30 år.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top