The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du fredagens rygtebørs.

De to Manchester-klubber kan komme i direkte duel om Tottenham-angriberen Harry Kane, der har været skadet i mere end to måneder. VM-topscoreren fra 2018 skal ifølge 90min.com koste 150 millioner pund (1,3 milliarder kr.), og det vil i givet fald gøre den 26-årige englænder til verdens næstdyreste spiller efter Neymar fra Paris Saint-Germain.

Ærkerivalerne fra London, Arsenal og Tottenham, kan ifølge italienske Calciomercato til gengæld komme i duel om østrigske Marcel Sabitzer fra Red Bull Leipzig. Den 25-årige angriber scorede to mål, da det tyske tophold tidligere på ugen sendte Spurs ud af Champions Leagye.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Bayern München melder sig ifølge The Sun på banen i forhold til at sikre sig Chelseas brasilianske offensivspiller, Willian. De tyske mestre har til gengæld opgivet at få fat i London-klubbens engelske talent, Callum Hudson-Odoi,

Borussia Dortmund vil ifølge London Evening Standard ikke stille sig i vejen for et salg af fløjspilleren Jadon Sancho til sommer. Chelsea og Manchester United ligner favoritterne til at hapse den snart 20-årige englænder, der spillede ungdomsfodbold i Watford og Manchester City.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Den tidligere Leicester-spiller, Danny Drinkwater, risikerer ifølge BBC at få sin lejekontrakt med Aston Villa ophævet, efter at han er blevet sendt hjem på grund af et sammenstød med en holdkammerat til træning. Den 30-årige midtbanespiller var tidligere i denne sæson udlejet til Burnley. Han har kontrakt med Chelsea.

Chelsea og Tottenham kan ifølge The Sun komme i duel om at købe den 21-årige målmand, Aaron Ramsdale, fra Bournemouth.

Manchester City er ifølge Calciomercato parate til at smide portugisiske Joao Cancelo ind i en handel for at sikre sig Inters slovakiske forsvarsspiller, Milan Skriniar.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top