The perfect guide to the casino

Chok: Premier League-klubber vil have annulleret sæsonen – Liverpool bliver IKKE mestre

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Flere Premier League-klubber ønsker at få sæsonen annulleret. Dermed vil Liverpool ikke blive mestre.

Liverpool har kurs mod det sikreste mesterskab i rigtig mange år, men The Reds kan ende med ikke at blive kronet som Premier League-mestre.

Coronavirussen spreder sig nemlig med lynets hast, og i den danske ishockeyliga har de valgt at suspendere ligaen med øjeblikkelig virkning – og den bliver ikke spillet færdig senere.

Noget lignende kan ske i England, hvis det står til flere Premier League-klubber, som har forslået netop dette til et internt møde mellem klubberne. Det skriver Daily Mail.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Premier League meddelte tidligere på ugen, at der vil blive spillet Premier League-kampe i weekenden, men eftersom både Mikel Arteta og Callum Hudson Odoi er testet positiv for COVID-19, forventes kampene at blive afblæst.

Daily Mail beretter også, at flere direktører hos Premier League-klubberne er vrede på ledelsen i Premier League for deres manglende lederskab i håndteringen af coronavirussen.

Det virker dog usandsynligt, at Premier League-sæsonen bliver annulleret. Den forestående EM-aflysning betyder nemlig, at der vil være et par måneder til sommer, hvor de resterende kampe kan afvikles.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top