The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du torsdagens rygtebørs.

Paul Pogba har længe lignet en mand, der snart var forhenværende Manchester United-spiller, men den franske midtbanestjerne er ved at ændre mening og kan måske tænkes at forlænge kontrakten, der har udløb i sommeren 2021. Sportsmole har historien.

Samme Sportsmole har en historie om, at Juventus er interesserede i at købe Tottenhams VM-topscorer Harry Kane, som de italienske mestre ser som en god angrebsmakker til superstjernen Cristiano Ronaldo. Der bliver konkurrence fra Real Madrid o Manchester United om den 26-årige målsluger.

.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Bayern München er ifølge spanske Diariomadridista interesserede i at købe Toni Kroos tilbage fra Real Madrid. Den 30-årige midtbanespiller forlod efter VM-triumfen med Tyskland i 2014 den sydtyske storklub til fordel for de kongelige madrilenere.

Bayer Leverkusens store tyske talent, Kai Havertz, vil hellere til Bayern München end til liverpool, rapporterer insidefutbol. Tidligere har den 21-årige midtbanespiller også været kædet sammen med Manchester United og Juventus, men de ligner i øjeblikket tredje- og fjerdevalg

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Efter fire nederlag i træk er Aston Villa-manager Dean Smith ifølge Daily Telegraph (kræver login) i fare for at miste jobbet, hvis oprykkerne ikke får point på kontoen i weekendens kamp mod Chelsea.

Chelsea kan ifølge Daily Star ende med at sælge angriberen Michy Bathsuayi til London-rivalerne fra Crystal Palace. Den efterhånden 26-årige belgier er aldrig rigtig brudt igennem hos de blå i London efter salget fra franske Marseille i 2016. Han har tidligere været udlejet til tyske Borussia Dortmund, spanske Valencia og netop Crystal Palace.

Ifølge spanske Don Balon er Real Madrid intersserede i Nabil Fekir fra Real Betis, som Los Blancos netop har tabt til i ligaen. Den 26-årige offensivspiller var med til at vinde VM med Frankrig i 2018, og han har tidligere spillet for Lyon i hjemlandet.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top