The perfect guide to the casino

Mulig Superliga-afslutning nu: FC Midtjylland vinder ligaen – Her er nedrykkerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Coronavirussen hærger over Danmark, og Superligaen er blevet suspenderet i to uger. Hvis den bliver lukket helt ned, står den nuværende stilling ved magt.

Superligaen og de øvrige danske divisioner er blevet suspenderet i to uger i kølvandet på udbredelsen af corona-virussen – ligesom det også er tilfældet i Italien og Spanien.

Torsdag har der været et møde imellem de danske klubber, hvor der er kigget på forskellige scenarier i forhold til, hvordan man afslutter sæsonen i de to bedste rækker i Danmark.

Fredericias direktør Stig Pedersen vil ikke gå i detaljer omkring, hvad der er blevet drøftet, men hvis corona-krisen fortsætter, og der ikke kan afvikles flere kampe, vil de danske ligaer stoppe øjeblikket.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Så stopper rækken nu. Det er det, man mener er mest fair, siger Stig Pedersen til Vejle Amts Avis.

Han fortæller altså, at de nuværende stillinger vil stå. Og det vil betyde, at FC Midtjylland bliver danske mestre, mens Hobro IK, Esbjerg fB og Silkeborg IF rykker ud af Superligaen.

– Det er klart, at det er ikke sjovt at ligge under stregen netop nu. De klubber kigger ind i en uvis fremtid, og set med fodboldbriller, er det virkelig ubehageligt, siger han.

Vejle B rykker derimod op i det fornemste selskab i Danmark.

Brøndby IF vil – hvis den nuværende stilling kommer til at stå – misse bronzen, som i stedet går til AGF.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top