The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp efter Liverpool-fiasko: Hvordan er det dog Atlético spiller?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Liverpool-manager Jürgen Klopp var skuffet over at tabe til Atlético Madrid, som i hans øjne griber spillet helt forkert an.

Sidste sæsons vindere af Champions League, Liverpool, er ude af årets turnering efter et nederlag onsdag aften på 2-3 hjemme mod Atletico Madrid – og samlet 2-4.

Liverpool vandt den ordinære kamp 1-0, og holdet var også foran i den forlængede spilletid, inden det ramlede sammen for dem.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Jeg er helt tilfreds med selve spillet. Det er svært at spille mod sådan et hold, sagde Jürgen Klopp efter kampen med henvisning til, at Atlético Madrid brugte en meget defensiv taktik og ikke skabte ret meget i den ordinære spilletid.

– Måden de spiller på. Jeg forstår det ikke. Jeg forstår det simpelthen ikke. De har spillerne til at gribe kampen an på en helt anden måde, men de står dybt og lukrerer kun på kontraangreb, sagde tyskeren.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Det må man acceptere. Det er klart. Men det er sådan en aften, hvor jeg indser, at jeg er en dårlig taber. Hvis jeg skulle sige alle de ting, jeg tænker, ville jeg stå som verdens værste taber, så jeg må hellere stoppe, sagde Jürgen Klopp, der ikke ville skælde ud på målmand Adrian, der satte Atlético Madrid i gang, da deres første mål kom efter en aflevering fra den spanske keeper.

– Adrian er en superfyr, men han begik en fejl. At indkassere mål er en del af fodbold. Vores eneste fejl i aften var, at vi ikke scorede to mål i den ordinære tid. Det andet mål kom først fem minutter inde i den forlængede spilletid, og så gav vi dem muligheden for at komme tilbage i kampen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top