The perfect guide to the casino

Viktor Fischer: Umuligt ikke at snakke om coronavirus

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Det er umuligt ikke at tale om coronavirus, mener FCKs Viktor Fischer.

FCK befinder sig for tiden i Istanbul, hvor de forsvarende danske mestre forbereder sig til Europa League-kampen mod Istanbul Basaksehir. Men det er umuligt for spillerne ikke at tale om den omsiggribende coronavirus, der potentielt er dødelig.

– Det er jo helt umuligt ikke at snakke om det, når det bliver dækket på den måde, som det gør af diverse nyhedsmedier hele verden rundt – det gælder også i Danmark – så kommer man automatisk til at snakke om det, siger Viktor Fischer til FCK.tv

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Jeg synes ikke, at der er nogen stemning af panik overhovedet. Men det er helt naturligt, at vi kommer til at drøfte det. Vi kommer også til at drøfte konsekvenser, og hvorfor søren vi skal spille uden disse tilskuere, som jo garanteret er det klogeste, men som er en besynderlig situation, siger Viktor Fischer.

Holdkammeraten Jens Stage er meget enig.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Men mens returkampen i Parken i København skal spilles uden tilskuere, så er der ikke tilskuer-restriktioner til kampen i Istanbul, og det kan være til tyrkernes fordel.

– Det er ærgerligt vi skal spille uden tilskuere i superligaen – og især i den kamp, vi skal spille mod Istanbul. Det kunne blive en fantastisk og elektrisk aften, ligesom nogle af de andre vi har haft. Vi ville for alt i verden gerne have haft, at fansene kunne komme og løfte i flok sammen med os. Men sådan er det, og vi må bare affinde os med det, siger Jens Stage.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top