The perfect guide to the casino

Sveriges landshold udelukker alle spillere fra Italien: Hvad gør Danmark?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Sveriges landshold udelukker samtlige landets spillere til de kommende venskabslandskampe på grund af coronavirus.

Det svenske fodboldforbund har besluttet ikke at benytte nogen af landets spillere i italienske klubber til holdets to venskabskampe sidst på måneden.

Det skyldes den omsiggribende og potentiel dødelige coronavirus, der har ramt Italien hårdere end samtlige øvrige europæiske lande.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Der er tale om en samlet bedømmelse ud fra de oplysninger, der er tilgængelige, som gør, at vi har truffet den beslutning. Vi har forhørt os hos myndighederne i Italien og sammenholdt oplysningerne med den ekspertise, som vi har i fodboldforbundet, skriver det svenske fodboldforbund (SvFF) på forbundets hjemmeside.

Sverige skal møde Rusland hjemme 28. marts og Cypern på udebane tre dage senere.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Dansk Boldspil-Union (DBU) har endnu ikke truffet afgørelse omkring de danske spillere i italienske kliubber. Det drejer sig om bl.a. Christian Eriksen (Inter), Andreas Cornelius (Parma), Peter Ankersen (Genoa) og Simon Kjær (AC Milan).

Danmark møder Færøerne i Herning 27. marts i en kamp, der skal afvikles uden tilskuere, mens Danmark møder England på Wembley i London fire dage efter – hvis den da bliver gennemført. Der har været artikler i engelsk presse om, at kampen måske bliver aflyst på grund af coronavirus.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top