The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken utilfreds: Overvejer at sætte 30.000 udstoppede dukker op i Parken

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Ståle Solbakken mener ikke, at det er fair, at Istanbul Basaksehir har tilskuere på lægterne i torsdagens Europa League-kamp. Derfor spøger han med at sætte 30.000 udstoppede dukker op til returkampen.

FC København skal torsdag aften op mod Istanbul Basaksehir i Europa League, og der vil være fans på lægterne til det opgør, selvom der rundt omkring i Europa spilles for tomme tribuner.

Returopgøret i Telia Parken vil også blive spillet for lukkede døre, og Ståle Solbakken mener ikke, at det er fair, at tyrkerne har fans på lægterne.

– Man kan sige, at turneringen bevæger sig ind i fase, hvor det ikke er retfærdigt, når det ene hold spiller uden tilskuere, og det andet spiller med, siger han ifølge bold.dk til dagens pressemøde.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Han fortsætter med en sjov kommentar.

– Vi er kommet ind i fase, hvor konkurrencefordelen for det ene hold efter min mening er meget stor. Men det har ingenting med kampen i morgen at gøre. Den er vi forberedt på, og så må vi se, om vi sætter 30.000 udstoppede dukker ud til returkampen, siger Ståle Solbakken.

FC København slog de skotske mestre fra Celtic ud i sidste runde.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top