The perfect guide to the casino

Spanske spillere: Luk ligaen!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Spillere i La Liga ønsker, at turneringen skal suspenderes så længe, usikkerheden omkring coronavirus er så usikker, som den er.

De spanske klubber skal i de to kommende runder spille kampe uden tilskuere på grund af den omsiggribende og potentielt dødelige coronavirus. Men stod til den spanske spillerforening, blev kampene aflyst.

– Vi kan godt se pointen i at undgå, at mange mennesker samles et sted. Men det løser ikke problemet for spillerne. Desuden vil en beslutning om at spille bag lukkede døre i ugevis ødelægge den sportslige mening med turneringen, skriver den spanske spillerforening (AFE) ifølge sportsavisen MARCA.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Et af medlemmerne, Mario Suarez fra Rayo Vallecano i den næstbedste spanske række, støtter på Twitter sin forenings synpsunkt.

– At deltage i elitesport – i mit tilfælde fpdbold – bliver meningsløst uden fans. Og at spille bag lukkede døre er selvmodsigende. Sundhed og sikkerhed kommer først, men hvad så når vi skal rejse til kampene med tog og fly? Hvis situationen er så alvorlig, hvorfor suspenderer vi så ikke ligaen, spørger han.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

En af klubberne i den bedste række, Osasuna fra Pamplona, mener, at en suspendering er det eneste rigtige.

Det giver dog et andet problem på lidt længere sigt. Det er ikke sikkert, at det er muligt at nå at spille turneringen færdig inden sommerens EM. Og spørgsmålet bliver herefter, hvad man så skal gøre med mesterskab, europæiske pladser samt op- og nedrykning.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top