The perfect guide to the casino

Brøndby Support: Lad os nu få lov at bruge fyrværkeri

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Brøndby Support er ærgerlige over, at klubben får så mange bøder for bl.a. fyrværkeri. Klubbens fanklub, Brøndby Support, foreslår at lovliggøre brugen af fyrværkeri.

Brøndby IF har over fire år fået over fire millioner kroner i bøder. Det har klubben blandt andet, fordi nogle af klubbens fans har brugt fyrværkeri – eller pyroteknik, som det officielt hedder.

Det er ulovligt at bruge pyroteknik i forbindelse med kampene. Men formanden for Brøndby Support, Sarah Agerklint, mener ikke, at forbuddet løser problemet.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Jeg tror ikke, du skal forvente, at fangrupperinger, der synes, det er er fedt at fyre ‘pyro’ af, kommer til at stoppe op og tænke, at ‘det koster klubben 50.000 kr., hvis jeg gør det her, så jeg må hellere lade være’. Den viden har man jo haft i flere år, siger Sarah Agerklint til B.T.

Hun mener, at løsningen er at ændre reglerne, så der kan komme pyroteknik på stadion, og at det kan blive fyret af under lovlige former, så det ikke er til fare for andre mennesker, hvilket er årsagen til, at det i dag er forbudt.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Jeg kunne godt tænke mig, at man tog skeen i den anden hånd i stedet for bare at stange bøder ud. For jeg tror ikke, det her er noget, man kommer til livs. Jeg tror, at der er mange af os, der synes, det ser pisse fedt ud, og at det giver noget ekstra til kampene. Men jeg ved også godt, at det ikke sker, siger Sarah Agerklint.

Med 4,2 millioner over fire år er Brøndby den klub, der har fået suverænt flest bøder. Blandt de nuværende Superliga-klubber ligger FC Nordsjælland i bund med 10.000 kroner i bøde over fire år.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top