The perfect guide to the casino

Thomas Kahlenberg er i bedring med coronavirus: – Jeg er meget ked af det hele

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Thomas Kahlenberg er i bedring efter at have fået konstateret coronavirus. Han er ked af de mennesker, hans sygdom har påvirket.

Den tidligere Brøndby- og landsholdsspiller fik i sidste uge konstateret coronavirus, men Thomas Kahlenberg er i bedring.

Men symptomerne er begyndt at aftage hos Thomas Kahlenberg, der har slået lejr i kælderen i familiens hus. Resten af familien bor ovenpå.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Jeg har det selvfølgelig mærkeligt med at skulle være hovedperson i hele det show her. Det er jo en surrealistisk oplevelse. Omvendt har jeg, siden jeg fik symptomer og blev syg, været hjemmeisoleret og gjort alle de ting, som jeg er blevet bedt om. Så jeg føler ikke, at jeg kunne have gjort noget anderledes, siger Thomas Kahlenberg i et interview med Eurosport.

Coronavirus er smitsomt og potentielt dødeligt, så 77 mennesker, der har været i kontakt med Thomas Kahlenberg, er også sat i karantæne for at undgå, at sygdommen spreder sig.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Iblandt dem er den tidligere landsholdsspiller, Christian Poulsen (Ajax), Brøndby-direktør Ole Palmå, Brøndby-trænerassistent Martin Retov, samt Superliga-spillerne Joel Kabongo (Brøndby) samt Martin ørnskov, Casper Jacobsen og Patrick da Silva (Lyngby).

– Jeg er selvfølgelig ked af det på vegne af alle de mennesker, der er påvirket af det i deres liv og hverdag rent praktisk med karantæne, og alt det påfører. siger Thomas Kahlenberg.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top