The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du mandagens rygtebørs.

Sergio Agüero kan ifølge Sportsmole selv få lov til at vælge, om han vil forlade Manchester City til sommer. Han har været i klubben siden 2011, men den argentinske angriber runder de 32 år til sommer, og det er udsigten til, at Manchester City måske bliver udelukket fra Champions League i to år, der kan få ham til at overveje at finde en anden klub.

Napoli er interesserede i at overtage Real Madrid-angriberen Luka Jovic, der kom til klubben i sommer fra Eintracht Frankfurt, men som endnu ikke har slået til. Den historie har Sportsmole også.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Inter kan godt gå ind i kampen om at købe den tyske landsholdsangriber, Timo Werner, men det kræver ifølge italienske Gazzetta dello Sport, at klubben sælger de argenetinske angriber, Lautaro Martinez, først.

Chelsea-manager Frank Lampard er som bekendt utilfreds med klubbens spanske målmand, Kepa Arrizabalaga. Det kan ifølge Daily Star ende med, at klubben vil forsøge at købe Dean Henderson, som Manchester United i denne sæson har lejet ud til Sheffield United, hvor han har gjort det godt.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Men Chelseas keeper-jagt kan ifølge Daily Express også ende med, at klubben køber FC Barcelonas Marc-André ter Stegen. Tyskeren har efter sigende et dårligt forhold til flere holdkammerater, og han tøver med at forlænge med de nuværende spanske mestre.

Atlético Madrid vil ifølge spanske El Desmarque forsøge at tegne kontrakt med Manchester Uniteds serbiske midtbanespiller, Nemanja Matic, der har kontraktudløb til sommer.

Og samme Atlético Madrid – der har lidt af manglende mål i denne sæson – er ifølge franske Soccerlink interesserede i Arsenals franske angriber, Alexandre Lacazette.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top