The perfect guide to the casino

Fyret sportschef i Simon Kjærs klub: – Det er jo det rene Nordkorea!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Sportschef Zvonimir Boban er fyret i AC Milan efter åbenmundet kritik af bestyrelsesformand Ivan Gazidis.

Baggrunden er, at Ivan Gazidis harhyret Ralf Rangnick til i næste sæson at blive træner for AC Milan – eller mere præcist udtrykt: manager. Tyskeren skal både være ansvarlig for træningen og køb og salg af spillere,som man ofte ser det i England – og iøvrigt også i danske FCK, hvor Ståle Solbakken har begge funktioner.

Zvonimir Boban udtrykte over for italiensk presse sin dybe forundring over, at kroaten selv og klubbens anden tekniske direktør, Paolo Maldini, end ikke var blevet orienteret om beslutningen.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Udtalelserne har nu kostet Zvonimir Boban jobbet.

– Jeg svarede bare på spørgsmål. Det er jo det rene Nordkorea, siger Zvonimir Boban ifølge avisen Il Giornale, hvor han også varsler, at han er klar til at gå rettens vej for at få de penge, som klubben skylder ham, da han var åremålsansat.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

AC Milan råder i denne sæson også over danske Simon Kjær og svenske Zlatan Ibrahimovic. Zvonimir Boban og Paolo Maldini spillede en nøglerolle, da den svenske stjerne i januar valgte at gøre comeback for den tidligere storklub.

Ifølge avisen Corriere della Sera er Zlatan Ibrahimivic rasende over fyringen af Zvonimir Boban, og han taler derfor ikke med Ivan Gazidis.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top