The perfect guide to the casino

Coronavirus lægger Champions League ned: Ingen tilskuere til Europas største turnering

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


To af denne uges kampe i Champions League bliver uden tilskuere. FC Barcelona mod Napoli i næste uge er også i farezonen.

De franske myndigheder har besluttet, at onsdagens Champions League-kamp mellem Paris Saint-Germain og Borussia Dortmund skal spilles uden tilskuere. Det skyldes frygten for den omsiggribende coronavirus, der potentielt er dødelig.

De franske mestre tabte den første ottendedelsfinale i Tyskland med 1-2, og de har gjort, hvad de kunne for at kunne spille med tilskuere. Men det var var altså ikke tilstrækkeligt, ifølge det franske nyhedsbureau Reuters.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

I forvejen var det besluttet, at tirsdagens kamp mellem spanske Valencia og italienske Atalanta skulle afvikles uden tilskuere. Her har Atalanta en 4-1 føring, de skal forsøge at forsvare.

Denne uges to øvrige kampe ser dog ud til at blive spillet med tilskuere. Tirsdag spiller RB leipzig mod Tottenham, mens Liverpool onsdag tager imod Atlético Madrid.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

I næste uge er FC Barcelonas kamo mod italienske Napoli i fare for også at blive uden tilskuere. Italien er det europæiske land, der er hårdest ramt af coronavirus, og derfor er der ekstra grund til forsigtighed.

Spanske SPORT skriver, at den lokale regering i Katalonien – hvor Barcelona ligger – umiddelbart er indstillet på, at kampen skal afvikles uden publikum.

Dermed bliver hjemmebanefordelen noget mindre, og FC Barcelona – der slap fra Napoli med 1-1 – går glip af en betydelig entre-indtægt.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top