The perfect guide to the casino

Brøndby-spiller efter NUL tilskuere: Glæder mig til at få vores fans tilbage

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Brøndbys Lasse Vigen Christensen savnede holdets fans i 2-2 kampen mod FCN.

De blågule fra Brøndby er kendt for at have mange og meget passionerede fans, men det mærkede spillerne af gode grunde ikke noget til i søndagens udekamp mod FCN.

Ligesom på alle de øvrige stadions i Superligaen og 1. division var der ingen tilskuere. Det skyldes frygten for spredning af den smitsomme coronavirus, der potentielt er dødelig.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Det var lidt mærkeligt. Det er egentlig mest hele opvarmningen, og når vi går på banen, for når kampen går i gang, så fylder det mindre og mindre, selvom man selvfølgelig stadig tænker over det. I dag var det en mega fed fodboldkamp, så det havde da været fedt med noget tænding udenfor banen også, men jeg synes, der var nerve alligevel. Det kan vi ikke gøre så meget ved, sagde Brøndbys Lasse Vigen Christensen efter kampen til Brøndby-fansiden 3point.dk

Nogle Brøndby-fans var nu mødt op uden for Right to Dream Park i Farum alligevel for at byde spillerne velkommen. Nogle af dem larmede også med fyrværkeri bag stadion under kampen, som de altså ikke måtte overvære.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Det siger jo sig selv, at det er en vild dedikation til det, de elsker. Det mærker vi, både da vi møder op, men også når der kommer fyrværkeri under kampen. Det er en dedikation, som bygger på meget andet end alt det her, men det er fedt, at de er med os – selv på en dag som i dag, hvor de ikke kan få lov at se kampen. Det sætter vi stor pris på, og vi håber, vi snart kan have dem i ryggen igen.

Resultatet 2-2 fastholder Brøndby på fjerdepladsen og FCN på femtepladsen i Superligaen med to runder tilbage af grundspillet.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top