Referat: Straffespark i begge ender da OB og SønderjyskE delte

OB formåede ikke at få maksimalt udbytte af opgøret mod SønderjyskE, da fynboerne smed sejren til sidst i 1-1 opgøret.

SønderjyskE tog denne efter middag imod OB på et helt tomt stadion pga. tiltagene imod udbredelse af coronavirus.

På banen handlede det om fodbold og her var der fart over feltet, hvor begge hold ville frem over stepperne i en intens start på kampen.

Kampens første gode mulighed faldt til SønderjyskE’s Alexander Bah, der bragede et skud afsted fra et frispark midt på den ene banehalvdel, men hans skud snittede den forkerte side af nettaget.

Begge hold var udfordret af det hurtige underlag pga. regnvejret, hvorfor kvaliteten manglede i begge ender.

Ti minutter før pausen tabte Theofanis Mavrommati hovedet fuldstændigt, da han rev Alexander Juel Andersen i armen i eget felt i en ufarlig situation. Issam Jebali var sten sikker og scorede til 0-1, som også var pausestillingen.

Efter pausen fortsatte OB med at være spilstyrende, mens SønderjyskE stod mere kompakt og levede på omstillingerne.

Efter knap en time var den tidligere OB-angriber, Anders K Jacobsen, tæt på at få udlignet, da han kom først på et hovedstød, men Oliver Christensen fik parreret bolden væk fra målet.

Frem mod kampens slutning forsøgte SønderjyskE at presse på med høje bolde ind mod OB-feltet, mens fynboerne forsøgte at slå til på omstillingerne.

Kort før tid blev der tildelt straffespark til SønderjyskE, da Oliver Christensen klippede Alexander Bah i straffesparksfeltet. Johan Absalonsen udnyttede situationen til fulde og udlignede til 1-1.

Begge hold forsøgte at gå efter alle tre point i slutminutterne, men den sidste kvalitet manglede hos begge hold, der altså måtte tage sig til takke med et enkelt point.

Ingen af de to mandskaber kan nå top 6 efter pointdeleren og kan altså se frem mod deltagelse i nedrykningsslutspillet.