The perfect guide to the casino

Vrede FCK-fans efter tilskuerforbud: Coronavirus koster os kvartfinale i Europa League!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


FCKs fans er slet ikke glade for, at klubbens kommende kampe skal spilles uden tilskuere på grund af frygten for coronavirus.

Som den første fodboldklub i Danmark besluttede FCK fredag, at klubbens kommende kampe i Superligaen og Europa League skal afvikles uden tilskuere.

Det sker, efter at statsminister Mette Frederiksen (S) på regeringens vegne tidligere fredag anbefalede at aflyse alle arrangementer med mere end 1.000 mennesker på grund af frygten for den omsiggribende coronavirus, der potentielt er dødelig.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Men aflysningerne falder ikke i god jord.

Håbløst. Det var nok den historiske kvartfinale-mulighed, der røg dér. Tak for det, skriver Kongen af København for eksempel på Twitter.

Han henviser til, at ottendedelsfinalen i Europa League mod Istanbul Basaksehir i Parken i København skal spilles uden tilskuere. Derimod har tyrkerne ikke meldt ud, at kampen i Istanbul skal spilles uden tilskuere.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Andre hæfter sig ved, at nogle har forhåndsbestilt billetter til FCKs kampe – herunder sæsonkort. De mener, at FCK bør kompensere disse tilskuere.

Så bør man ikke trække penge fra marts måned eller give en form for kompensation. Det ville være god stil, uanset om man er middel FCK-fan og har betalt eller ‘hardcore’ sæsonholder, skriver CPH 1992.

Andre igen hæfter sig ved, at smitten oprindeligt er opstået i Kina, hvor de fleste af de 3.300 dødsfald også er registreret.

– Hahaha, tak for lort, China fucks, skriver Christian.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top