The perfect guide to the casino

Skuffet Christian Lønstrup om matchfixing. Ikke et sekund i tvivl

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Politiet har droppet matchfixing-sagen i FC Roskilde, men den tidligere træner, Christian Lønstrup, mener stadig, at det fandt sted.

– Jeg er rigtig skuffet og havde selvfølgelig håbet på et andet udfald, siger Christian Lønstrup til sport.tv2.dk

Politiet har efter afhøringer af spillere, trænere og ledere valgt at opgive sagen, fordi de ikke kan bevise, at der har fundet matxhfixing sted.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Jeg har spillet fodbold, siden jeg var fire år gammel, og jeg har været træner i snart 15 år. Jeg ved godt, hvordan fodbold spilles, og hvad der er normalt og unormalt. Der er noget i den her sag. Det er jeg ikke i tvivl om, siger Christian Lønstrup, der var træner i klubben for et år siden, da de mistænkelige kampe blev spillet.

Spillefirmaet Tipico måtte udbetale store beløb for væddemål, som var spillet i det sydlige Tyskland på kampe i den danske 1. division, der involverede FC Roskilde.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Jeg er ikke politimand, men for mig er der en masse indikationer, der viser, at der har været matchfixing i klubben, siger Christian Lømstrup.

Spillere, trænere og ledelse i FC Roskilde er lettede over, at sagen er afsluttet, og at politiet ikke har kunnet finde beviser for matchfixing.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top