The perfect guide to the casino

Manglende Yousee-aftale er dyr: Brøndby og FCKs seertal styrtdykker

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Interessen for at se kampe med Brøndby og FCK er styrtdykket efter nytår, hvor Yousee har fjernet Discoverys kanaler.

Brøndbys kamp mod Lyngby i søndags trak 36.000 seere, mens der var 111.000 seere, der så kampen mellem Brøndby og Hobro i december.

– Det er klart, at Discoverys share er noget lavere, men at tage to kampe på to forskellige tidspunkter med to forskellige spændingskurver holder ikke. Jeg synes, man skal tage et mere seriøst udgangspunkt, og det er da rigtigt, at seertallene havde været højere, hvis YouSee havde distribueret de pågældende kanaler. Men jeg er sikker på, at Discovery nok skal få det gjort tilgængeligt, siger Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, til B.T.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

FCK-kampen i Silkeborg havde 67.000 seere, mens FCK-kampe på tilsvarende tidspunkter i efteråret havde 100.000 seere i snit.

– Vi følger selvfølgelig med i udviklingen, men det er stadig meget tidligt at konkludere noget ud fra, skriver FCK- pressechef Jes Mortensen i en sms.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Årsagen til, at Discoverys kanaler (Kanal 4, Kanal 5, 6’eren og Canal 9) ikke er med i Yousees tv-pakke længere er, at de to parter ikke har kunnet blive enige om prisen.

– Vi ønsker selvfølgelig, at der er så mange, der gerne vil se Superliga, som kan komme til det, og derfor kunne vi også godt ønske, at YouSee havde en aftale med Discovery og bar deres kanaler.Det er nu engang ikke sådan, og derfor er Discovery lige nu i en fase, hvor de skal få seerne til at se det et andet sted, siger Claus Thomsen, mens Brøndby ikke har villet kommentere på tallene.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top