The perfect guide to the casino

Ingen tilskuere til kassekamp mod Brøndby: FCN er drønærgerlige

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


FC Nordsjælland mister mange penge på at spille søndagens kamp mod Brøndby for tomme tribuner.

Alle Superliga-kampe i den kommende runde skal spilles uden tilskuere på grund af frygten for coronavirus, der potentielt er dødelig.

FC Nordsjælland er blandt de Superliga-klubber, der bliver ramt af beslutningen, som direktør Søren Kristensen godt forstår, men som han alligevel ærgrer sig over.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

FC Nordsjælland møder søndag Brøndby, og det plejer at være lig med mange tilskuere på Right to Dream Park I Farum,.

– Vi er meget ærgerlige. Vi elsker, når Brøndby kommer på besøg med de mange fans, og der kommer også altid mange FC Nordsjælland-fans til kampene mod Brøndby, så det er vi selvfølgelig kede af, men vi følger de anvisninger, vi får, siger Søren Kristensen til Tipsbladets hjemmeside.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Vi lever af fodbold, og en del af forretningen kommer fra tilskuerindtægter, og det er ikke nogen hemmelighed, at dem er der lidt flere af, når et hold som Brøndby kommer til Farum. Så selvfølgelig er det ærgerligt, men det ændrer ikke ved, hvordan vi gør tingene, siger Søren Kristensen.

Divisionsforeningen traf beslutningen om at gennemføre weekendens runde uden tilskuere, efter at statsminister Mette Frederiksen (S) tidligere fredag på regeringens vegne anbefalede at aflyse alle arrangementer med mere end 1.000 mennesker.

FC København meddelte som den første klub, at den vil spille uden tilskuere i resten af måneden.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top