The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du fredagens rygtebørs.

FC Barcelona-profilerne Lionel Messi, Luis Suárez og Gerard Piqué opfordrer ifølge spanske El Mundo Deportiov klubben til at gøre endnu et forsøg på at købe Neymar tilbage fra Paris Saint-Germain til sommer. Problemet bliver prisen for den brasilianske stjerne. Sportsmole har mere om sagen.

Mere om samme emne. FC Barcelona planlægger ifølge spanske SPORT at bruge Philippe Coutinho som lokkemad til at gennemføre en handel til sommer – enten Neymar i Paris Saint-Germain eller argentineren Lautaro Martinez i Inter. Den tidligere Liverpool-spiller er i denne sæson udlejet til Bayern München, der ikke umiddelbart er indstillet på at gøre brug af klubbens forkøbsret til den brasilianske midtbanespiller.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Arsenal kan ifølge 90min.com blive ny klub til næste sæson for Manchester City.forsvareren John Stones, der ikke er fast mand hos de engelske mestre.

Brasilianske Willian siger til hjemlandets UOL, at han ikke umiddelbart vil acceptere en forlængelse af kontrakten med Chelsea. Offensivspilleren vil hellere til London-rivalerne fra Tottenham.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Tottenham har ladet kenyaneren Victor Wanyama forlade klubben til fordel for den canadiske MLS-klub, Montreal Impact, på en fri transfer, selvom Spurs egentlig forlangte ni millioner pund (80 millioner kr.) for den 28-årige defensive midtbanespiller i januar måneds transfervindue. Han har kun fået 12 minutters spil, siden José Mourinho i slutningen af 2019 overtog jobbet som manager i klubben. London Evening Standard har mere om den sag.

Den tidligere Manchester United- og Everton-målmand, 40-årige Tim Howard, har ifølge SB Nation genoptaget karrieren i den mindre professionelle klub, Memphis 901 FC, som den tidligere amerikanske landsholdsspiller er mindretals-aktionær i.

Napolis spanske fløjspiller, José Callejon, har kontraktudløb til sommer, og han har været rygtet til Aston Villa og Everton, men ifølge Birmingham Mail er han snarere på vej hjem til Sevilla på en fri transfer.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top