The perfect guide to the casino

Coronavirus: Ingen tilskuere i hverken Superligaen eller 1. division

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Alle weekendens kampe i Superligaen og 1. division bliver afviklet uden tilskuere.

Sammenslutningen af danske divisionsklubber (Divisionsforeningen) har besluttet, at kampene i den kommende runde af Superligaen skal spilles – men det bliver uden tilskuere.

Det sker, efter at statsminister Mette Frederiksen (S) har anbefalet, at alle arrangementer med mere end 1.000 deltagere aflyses. Det skyldes frygten for den omsiggribende coronavirus, der potentielt er dødelig.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Aflysninger kommer altså ikke på tale i denne omgang, men kampene i de to øverste rækker må afvikles uden de tusindvis af tilskuere, der normalt kommer til kampene.

– Som Divisionsforeningen meldte ud i går torsdag, så vil vi gøre alt for at afvikle fodboldkampene den
kommende runde – også hvis det betyder at spille uden tilskuere. Regeringen er kommet med en
opfordring, og den har vi i Divisionsforeningen påbudt klubberne i 3F Superliga og NordicBet Liga at følge.Vi har ikke planer om at aflyse nogle kampe, så længe der ikke er en sundhedsmæssig vurdering af, at der
ikke bør spilles, skriver Divsionsforeningen i en pressemeddelelse.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

FC København var den første klub, der meddelte, at alle klubbens kampe i den kommende måned skal afvikles uden tilskuere. Det gælder også klubbens hjemmekamp i Europa League mod Istanbul Basaksehir, mens der endnu ikke er meldt noget ud om tilskuere til kampen i Tyrkiet.

Kampene i 2. Division har normalt kun et trecifret antal tilskuere, og dermed er den tredjebedste række i Danmark ikke omfattet af tilskuerforbuddet.

Den italienske Serie A og den schweiziske Nationalliga A afvikles også uden tilskuere, mens man i eksempelvis den engelske Premier League indtil videre kun vil være med til at afskaffe håndtryk mellem spillerne, trænere og officials før og efter kampen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top