The perfect guide to the casino

Coronavirus ændrer dansk landskamp: DBU må betale penge tilbage til tilskuerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Landskampen mod Færøerne i Herning skal afvikles uden tilskuere på grund af risikoen for coronavirus. Dansk Boldspil-Union tilbyder de tilskuere, der allerede har købt billet, at de kan få pengene tilbage.

Dansk Boldspil-Union (DBU) meddeler fredag, at venskabskampen 27. marts mod Færøerne skal gennemføres uden tilskuere.

Det sker, efter at statsminister Mette Frederiksen (S) tidligere fredag på regeringens vegne anbefalede, at alle arrangementer med mere end 1.000 mennesker aflyses. Det skyldes den omsiggribende coronavirus, der potentielt er dødelig.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– DBU har besluttet, at Herrelandsholdets testkamp mod Færøerne fredag den 27. marts i Herning ikke kan blive spillet med fans på lægterne. Der er allerede solgt godt 6.000 billetter til kampen, og billetkøberne bliver nu tilbudt at få pengene tilbage, skriver DBU i en pressemeddelelse.

Faktisk er det muligt, at kampen slet ikke gennemføres. Det kommer an på hvordan epidemien med coronavirus udvikler sig, men her vil DBU være i kontakt med såvel det færøske forbund som det europæiske fodboldforbund (UEFA).

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Som det ser ud lige nu, gennemføres den efterfølgende venskabskamp på Wembley i London fire dage efter – med tilskuere.

Her vil DBU være i kontakt med såvel den danske Sundhedsstyrelse som det engelske fodboldforbund (FA) om situationen i England.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top