The perfect guide to the casino

Uro i klubben kan betyde farvel: Smider Milan Zlatan ud af klubben til sommer?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Zlatan Ibrahimovic’ comeback i AC Milan kan være forbi allerede til sommer, hvis klubben ikke kvalificerer sig til Champions League – eller ledelsen ikke ønsker at forlænge med den 38-årige veteran.

At Zlatan Ibrahimovic overhovedet kom tilbage til AC Milan efter sit seneste eventyr i Los Angeles Galaxy, hang i høj grad sammen med, at det var et ønske fra de tekniske direktører, Paolo Maldini og Zvonimir Boban.

Men både den ikoniske italiener – der var venstre back på AC Milans guldalderhold – og klubbens tidligere kroatiske offensivspiller er på vej ud af klubben.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

De to er ifølge Daily Mail raget uklar med de nye ejere fra Elliott Management og klubbens direktør, sydafrikaneren Ivan Gazidis. Og det kan meget vel ende med, at Paolo Maldini og Zvonimir Boban ryger ud af klubben til sommer.

Og Zlatan Ibrahimovic kan ryge samme vej, da klubbens aftale med den 38-årige svensker kun er på seks måneder.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Dog er der indføjet en klausul i Ibrahimovic-kontrakten, som siger, at kontrakten automatisk bliver fornyet, hvis klubben kvalificerer sig til næste sæsons Champions League.

Den tidligere storklub ligger i skrivende stund på syvendepladsen i Serie A. Der syv point op til Atalanta på den fjerdeplads, der som den sidste giver adgang til Champions League.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top