The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du torsdagens rygtebørs.

Tottenham-angriberen Harry Kane vil hellere til Manchester United til sommer, end han vil være med til at bygge et nyt storhold op i Spurs. Goal.com har meget mere om den sag.

Den tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino har ifølge The Independent fået en henvendelse fra Real Madrd, der har bedt argentineren om at holde dem underrettet om sine planer, da det kan komme på tale, at han skal afløse Zinédine Zidane i det tilfælde, at spanierne skulle fyre franskmanden.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Thiago Silva fra Paris Saint-Germain drømmer ifølge Sportsmole om at skifte til FC Barcelona til sommer med den begrundelse, at den 35-årige brasilianske forsvarsspiller gerne vil spille på hold med Lionel Messi, inden han stopper sin karriere.

Ifølge spanske MARCA er Atlético Madrid favoritter tik at løbe med den kroatiske midtbanespiller, Ivan Rakitic, der har mistet sin faste startplads hos FC Barcelona. Det trækker op, at han selv er interesseret i at blive i Spanien.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Mere om FC Barcelona. Klubben kan ifølge Sportsmole blive nødt til at se sig om efter en ny målmand. Den nuværende førstemålmand, Marc-André ter Stegen, har ganske vist kontrakt til sommeren 2021, men tyskeren har efter sigende et så dårligt forhold til flere nøglespillere i klubben, at han overvejer at søge væk.

Chileneren Alexis Sanchez skal ifølge Daily Mail være forberedt på, at han skal gå betragteligt ned i løn, hvis han skal gøre lejeaftalen fra Manchester United til Inter til et permanent skifte til sommer.

Det overraskende førerhold i Serie A, Lazio, skal ifølge italienske Corriere dello Sport være parate til at købe den tidligere Manchester United-angriber, hollænderen Memphis Depay, der nu spiller for Lyon.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top