The perfect guide to the casino

Solskjær glæder sig til at møde Wayne Rooney i aften: Det bliver dejligt at slå ham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Ole Gunnar Solskjær glæder sig til at møde Wayne Rooney i aften.

Senere i aften tager Championship-klubben Derby imod Manchester United i 1/8-delsfinalen af FA Cuppen, og det bliver derfor et gensyn mellem Wayne Rooney og den engelske storklub.

Gensynet er noget som især glæder Manchester United-træner Ole Gunnar Solskjær, som tilmed også spillede sammen med Wayne Rooney fra 2004 til 2007.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Det bliver dejligt at slå ham. Selvfølgelig bliver det godt at se ham igen, og Wayne er en rigtig god fyr og en legende i Manchester United.

– Jeg synes, at han skal takke mig, fordi jeg blev skadet for mange år siden. Det betød, at vi blev nødt til at hente en spiller, selvom vi nok havde kontrakt med ham alligevel. Han er bare et fantastisk menneske og en skøn fyr at være i selskab med, siger United-træneren til klubbens egen hjemmeside.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Wayne Rooney forlod Manchester United I sommeren 2017, hvorefter at han tog til barndomsklubben Everton. Siden da har han været forbi D.C. United i USA, og nu er han altså at finde i Derby.

Kampen mellem Derby og Manchester United fløjtes igang klokken 20:45 i aften. Vinderen af kampen får en plads i kvartfinalen i FA Cuppen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top