The perfect guide to the casino

Klopp nægter at svare: Min mening om noget så alvorligt er fuldstændig ligegyldig!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Jürgen Klopp nægter at svare på et spørgsmål om betydningen af coronavirus for fodboldverden med den begrundelse, at hans mening er helt uden betydning.

Den omsiggribende coronavirus – der potentielt er dødelig – har haft indflydelse på fodboldprogrammet i adskillige lande. Men det er ikke et emne, som Liverpool-manager Jürgen Klopp mener, at han skal forholde sig til.

– Jeg bryder mig slet ikke om, at når det gælder en så alvorlig ting, at så skal en fodboldmanagers mening være vigtig, sagde Jürgen Klopp på spørgsmålet om coronavirus og den indflydelse, sygdommen har på fodboldverden.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Jeg forstår det ikke. Jeg forstår det virkelig ikke. Jeg kan lige så godt spørge jer om emnet, og I er i samme position, som jeg er. Vi ved ikke nok om det, sagde tyskeren.

– Vi skal tale om tingene på den rigtige måde. Folk som mig – en fodboldmanager, der ingenting ved om emnet – skal ikke udtale sig om det. Vores mening er ligegyldig. Tal med folk, der ved noget om det, sagde Jürgen Klopp og tilføjede:

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Politik og coronavirus? Hvorfor mig? Jeg går rundt med baseball-kasket og er ubarberet. Jeg er bekymret – ligesom alle mulige andre. Jeg ønsker, at planeten skal være sund og sikker. Jeg ønsker alle det bedste. Men min mening om coronavirus er ikke vigtig.

Fodboldkampe i Italien er blevet aflyst på grund af virussen, og hele Serie A skal i den kommende tid spille for lukkede døre. Men så vidt er udbruddet ikke kommet i den engelske Premier League endnu. Her har førende Liverpool hjemmebane mod Bournemouth lørdag – med tilskuere.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top