The perfect guide to the casino

Chok: Brøndby IF er ramt af coronavirus

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Flere personer fra Brøndby IF er kommet i hjemmekarantæne, mens at Thomas Kahlenberg sidder i isolation.

Brøndby IF har netop i en pressemeddelse fortalt, at den tidligere Brøndby- og landsholdsspiller Thomas Kahlenberg er ramt af coronavirussen. Han pådrog sig den på en netop overstået rejse til Amsterdam, men da Brøndby IF i søndags spillede imod Lyngby BK hjemme på Brøndby Stadion var Thomas Kahlenberg til stede, og det har altså nu fået konsekvenser.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Klubben og Thomas Kahlenberg har i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed sporet flere konkrete og navngivne personer, som den tidligere profil har været i direkte kontakt med. De er alle nu i hjemmekarantæne, ligesom at Thomas Kahlenberg selv sidder i isolation på grund af virussen.

Der er indtil videre tale om 13 personer fra Brøndby IF’s organisation, som nu sidder i hjemmekarantæne. Heriblandt administrerende direktør Ole Palmå og yderligere otte andre i administrationen. I den sportslige afdeling er forsvarsspiller Joel Kabongo, assistenttræner Martin Retov, analytiker Jimmy Brinksby og sportspsykolog Christian Engell også kommet i hjemmekarantæne.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Sportsdirektør Carsten V. Jensen har også kommenteret på sagen:

– Vi er i tæt dialog med myndighederne og følger deres anvisninger til punkt og prikke, ligesom Divisionsforeningen er inddraget. Vi har sendt en mindre gruppe medarbejdere hjem, og de vil nu være i karantæne de kommende 14 dage. Vi opfordrer de fans, der måtte have været i direkte fysisk kontakt med Thomas Kahlenberg i søndags til at ringe på tlf. 33367999 og give deres kontaktinformation, så sundhedsmyndighederne kan tage direkte kontakt til dem og foretage en vurdering af, om der er grundlag for karantæne. Vi læner os fuldstændig op ad myndighedernes anbefalinger og er trygge ved deres håndtering og rådgivning, udtaler Sportsdirektør Carsten V. Jensen i pressemeddelelsen.

Man skal kontakte Brøndby IF på tlf. 33367999, hvis man har haft følgende kontakt med Thomas Kahlenberg søndag 1. marts i og omkring Brøndby Stadion:
– håndtryk
– knus/kram
– siddet/stået sammen med ham i over 15 minutter på under to meters afstand

Hvis blot at man har passeret eller set Thomas Kahlenberg på Brøndby Stadion, så skal man ikke ringe til Brøndby IF.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top