The perfect guide to the casino

Brøndby-boss er utilfreds med monster-underskud – og klubben taber også millioner i år

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Brøndby-boss Ole Palmå kalder et underskud for 2019 på 78,7 millioner kr. for meget utilfredsstillende. Nyt underskud i vente i 2020.

– Resultatet er meget utilfredsstillende, og alle i organisationen arbejder hen imod at få retvendt økonomien. Det er en stor opgave, vi er i gang med, men vi er fortrøstningsfulde med, at vi nok skal komme i mål, siger Brøndbys adm. direktør, Ole Palmå, til klubbens hjemmeside om klubbens driftsunderskud på 78,7 millioner kr.

– V oplever blandt fans og partnere en stor opbakning til den sportslige retning, vi nu har sat, hvor vi skal få mere værdi ud af vores spillertrup ved blandt andet at kigge mere mod Brøndby Masterclass og egne talenter. Den retning blev gjort tydelig i det forgangne transfervindue, hvor vi forlængede med en række af vores største talenter, samtidig med at vi solgte tre udenlandske profiler, siger Ole Palmå.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

De tre løntunge profiler, han taler om, er Hany Mukhtar (Nashville), Kamil Wilczek (APOEL Nicosia) og Dominik Kaiser (Hannover 96).

Brøndby forventer også et driftsunderskud i 2020, Der er budgetteret med et underskud på mellem 20 og 30 millioner kr.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Det hviler dog på nogle forudsætninger om, at Brøndby bliver mindst nummer tre i Superligaen (ligger aktuelt nummer fire), at klubben mindst når i kvartfinalen i DBU Pokalen, og at entreindtægterne stiger. I hvert fald det sidste kan blive vanskeligt, da Superligaen bliver skåret ned fra 14 til 12 hold med færre kampe som konsekvens.

Brøndby regner først med økonomisk ligevægt i 2022.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top