The perfect guide to the casino

Peter Schmeichel forklarer: Derfor dropper De Gea igen og igen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Peter Schmeichel forklarer David de Geas drop med dårligt forsvar og hans bristede drøm om at komme til Real Madrid.

Den tidligere danske Manchester United-målmand har selv fundet syv tilfælde inden for de seneste to sæsoner, hvor den nuværende Manchester United-keeper, har lavet drop, som har kostet holdet point.

Men det gør ikke spanieren til en dårlig målmand, mener Peter Schmeichel.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Man kan være den bedste målmand i verden, men hvis ikke man har et godt forsvar, vil der blive scoret mod én. Nogle gange bliver man suget ind i det hele, og så laver man fejl. Der er ikke noget målmandsproblem, siger Peter Schmeichel

Han mener desuden, at en del af forklaringen på David de Geas ustabilitet er, at han er skuffet over, at han ikke kom til Real Madrid i 2015. Manchester United glemte angiveligt tidsforskellen mellem England og Spanien med det resultat, en telefax med underskrift kom frem, efter at transfervinduet var lukket.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Jeg tror, at skuffelsen over ikke at komme til Real Madrid på det tidspunkt betyder, at han føler sig fanget her på et hold, der skal genopbygges med et usikkert forsvar, siger Peter Schmeichel i et tv-interview med Premier League Productions.

David de Gea har vogtet målet for Manchester United siden 2011 og er tre gange blevet kåret til årets spiller i Manchester United. Den 29-årige målmand forlængede i efteråret kontrakten frem til 2023.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top