The perfect guide to the casino

Liverpool tabte for tredje gang i fire kampe: Klopp er slet ikke bekymret

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Liverpool røg tirsdag ud af FA Cup’en, men det tog manager Jürgen Klopp ikke så tungt.

Chelsea vandt tirsdag 2-0 over Liverpool og sørgede dermed for, at Liverpool ikke vinder den engelske FA Cup, som klubben ikke har vundet siden 2006.

Det var tredje Liverpool-nederlag i de seneste fire kampe, da holdet også har tabt 0-1 til Atlético Madrid i Champions League og 0-3 til Watford i Premier League i lørdags. Nederlaget mod Watford var det første i 44 Premier League-kampe.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Det er aldrig sjovt at tabe – og slet ikke med to mål. Men der er stor forskel på nederlaget til Watford og nederlaget i dag, sagde manager Jürgen Klopp umiddelbart efter Chelsea-kampen.

– For det første havde vi skiftet syv mand siden kampen mod Watford. For det andet leverede vi en dårlig præstation Watford-kampen, mens vi egentlig spillede udmærket i aften. Vi begik bare to fejl, som kostede dyrt, sagde tyskeren.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Det var ikke det største chok, at vi tabte i aften. Sådan er fodbold. Det var en meget intens kamp, og vi gjorde mange gode ting, insisterede han ifølge Liverpool Echo.

Liverpool fører stadig Premier League kæmpestort, mens holdet i næste uge skal forsøge at forsvare sidste sæsons Champions League-titel ved at vende nederlaget på 0-1 i Madrid i ottendedelsfinalen mod Atlético til en samlet sejr.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top