The perfect guide to the casino

Kommunen sender sag til hjørnespark: Lyngby kan blive smidt ud af Superligaen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Lyngby-Taarbæk Kommune afventer svar fra Ankestyrelsen omkring en storskærm, og det kan j værste fald koste Lyngby licensen til Superligaen.

Der skal være opsat storskærme på samtlige landets stadions i Superligaen til næste sæson, og det kan koste licensen, hvis ikke en klub opsætter en sådan storskræm, der koster omkring 1,5 millioner kroner.

I Lyngby er det kommunen, der ejer stadion, men kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk Kommune har sendt sagen til hjørnespark. Det skriver lokalavisen Det Grønne Område.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Kommunen har bedt Ankestyrelsen om at efterprøve beslutningsgrundlaget for at sætte ejerskabet af stadion i udbud. Hvis der kommer en ny ejer, bliver det denne nye ejer, der også skal betale for storksærmen. Men imens går tiden.

– Vi venter selvfølgelig spændt på afgørelsen fra Ankestyrelsen, så stadionudbuddet kan komme videre. Uvisheden er nok det værste, og lige nu er vi allesammen lidt handlingslammede i forhold til at opgradere stadion, så vi overholder kravene til næste sæson, siger adm. direktør i Lyngby Boldklub, Andreas Byder, til Det Grønne Område.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Hvis storskærmen ikke er opstillet 1. juli, kan Lyngby Boldklub ikke spille Superliga-kampe på stadion, og derfor er den professionelle boldklub ved at bede om en tilladelse fra moderklubben til at spille et andet sted.

Her er Right to Dream Park på FCNs kunstgræs, Brøndby Stadion og Parken (FCK) de eneste muligheder.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top