The perfect guide to the casino

Harry Kanes bombe: Farvel til Tottenham, hvis ikke…

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


VM-topscoreren Harry Kane forlader formentlig Tottenham, hvis klubben ikke kvalificeer sig til næste sæsons Champions League.

Harry Kane har hele sin professionelle karriere haft kontrakt med Tottenham – med diverse udlån som ung – men det er ikke givet, at den 26-årige angriber fortsætter i klubben.

Ifølge Daily Telegraph (kræver login) vil Harry Kane forlade Tottenham, hvis det ikke lykkes at kvalificere sig til Champions League til næste sæson.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Tottenham-formand Daniel Levy og manager José Mourinho vil gøre alt, hvad de kan for at få manden, der blev topscorer ved VM i 2018, til at blive i klubben.

Det drejer sig dels om, at Harry Kane gerne selv vil spille Champions League. Men det drejer sig også om, at Tottenham vil miste mange millioner, hvis ikke det lykkes at kvalificere sig til verdens stærkeste klubturnering.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Disse millioner skal Tottenham bruge til at investere i nye spillere, der kan forbedre holdet, der i skrivende stund ligger nummer fem i Premier League. Der er fem point op til Chelsea på den fjerdeplads, der giver adgang til næste sæsons Champions League.

harry Kane har ikke selv kunnet hjælpe holdet i de sidste to måneder, da han pådrog sig en fibersprængning i Tottenhams udekamp mod Southampton nytårsdag (0-1)

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top