The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du tirsdagens rygtebørs

Den italienske veteran-målmand, Gianluigi Buffon, har efterhånden rundet de 42 år, men hans agent afviser ifølge italienske Tuttomercatoweb ikke, at den tidligere landsholds-keeper tager en sæson mere med Juventus, som han skiftede tilbage til i sommer efter et enkelt år i Paris Saint-Germain.

Manchester United og Real Madrid kan vejre morgenluft i forhold til at købe Erling Braut Håland, der ifølge goal.com siger, at han gerne vil prøve at spille i mange forskellige lande i løbet af sin karriere. Den 19-årige norske målsluger blev i januar solgt fra østrigske RB Salzburg til Borussia Dortmund, hvor han er fortsat med at banke bolden i kassen.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Ivan Rakitic er ikke længere sikker mand i startopstillingen hos FC Barcelona, men det forhindrer ifølge spanske Don Balon ikke, at Manchester City overvejer at byde på den snart 32-årige3 kroatiske midtbanespiller.

Ifølge samme Don Balon er Tottenham til gengæld interesserede i FC Barcelonas 26-årige portusisiske højre back, Nelson Semedo.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Roma er som bekendt ivrige efter at gøre lejeaftalen med Manchester United-forsvareren Chris Smalling permanent, men den italienske hovedstadsklub får ifølge Tuttosport konkurrence af Tottenham, hvis manager, José Mourinho, kender den tidligere landsholdsspiller fra sin egen tid som manager hos De Røde Djævle.

Manchester United er ifølge Sportsmole interesserede i den 22-årige italienske landsholdsspiller, Federico Chiesa. Fløjspilleren fra Fiorentina har ellers længe lignet en kommende Juventus-spiller.

Tyrkiske Trabzonspor har ifølge klubbens hjemmeside fritstillet den tidligere Liverpool- og CHelsea-spiller, Daniel Sturridge. Dermed er der frit slag for at hente den 30-årige angriber, der tidligere har været sat i forbindelse med nedrykningstruede Aston Villa.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top